Familie en vriendenuitje

Een gezellig uitje op het water organiseren met familie of vrienden?

Stap aan boord van een van onze luxe open sloepen. Wij hebben voor iedere groepsgrootte een passende sloep. Standaard duurt de boottocht 1,5 uur en vaart u over de Oudegracht en singels van Utrecht. U bent vrij om zelf de vaarduur en vaarroute te bepalen.  Onze medewerkers denken graag met u mee om uw uitje op het water zo uniek mogelijk te maken. U bent bij ons vrij om zelf mee gebrachte dranken en etenswaren te nuttigen. Uiteraard kunnen wij de catering aan boord ook voor u verzorgen, zie hiervoor onze cateringsuggesties.

Combineer uw boottocht met een van de vele activiteiten die Utrecht te bieden heeft!

De boottocht is te combineren met tal van activiteiten voorafgaand of aansluitend aan de rondvaart. U bent geheel vrij om de dag zelf in te delen, en de boottocht aan uw activiteit of een bezoek aan horecagelegenheid toe te voegen. Bijvoorbeeld een bezoek aan een museum,  Domtoren of Utrecht DOMunder. Kijk voor meer leuke tips op onze pagina “arrangementen” op deze site. Klik op een van onderstaande tochten voor meer informatie:

Tarieven Familie en vriendenuitje| Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een tocht aan via ons formulier.

TOCHTEN TOP 3 Varen in Utrecht

Utrecht is centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze afvaartsteiger ligt in hartje centrum en op steenworpafstand van parkeergarage Springweg en de Domtoren. Wij kunnen u met onze sloep op veel plaatsen aan het water op- en af laten stappen.