Afvaartsteiger Oosterkade


Tussen de populaire terrassen van het Ledig Erf en het nieuwe NS-station Vaartsche Rijn liggen de Westerkade en Oosterkade. Een nieuw uitgaansgebied met veel terrassen en horecagelegenheden. Direct naast het brugwachtershuis op de Oosterkade ligt een mooie ruime steiger waaraan onze boten mogen aanleggen.

De opstapplaats is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets en auto. De nabij gelegen parkeergarage Vaartsche Rijn is 24 uur per dag open en ligt onder het nieuwe NS-station Utrecht Vaartsche Rijn. In een paar minuten loopt u naar de steiger aan de Oosterkade.

U kunt heerlijk door het zuidelijke deel van het centrum slenteren en neerstrijken op de terrassen van Orloff aan de kade, Broei of bij een van de cafe’s aan het Ledig Erf. Geniet van de wandeling door de oudste winkelstraat ( Twijnstraat ) van Utrecht of het groene Zocherplantsoen langs de singels. U loopt binnen een paar minuten via de Oudegracht het centrum in.

 

© 2004 - 2023 Rondvaart Utrecht.nl - Alle rechten voorbehouden - Rondvaart Utrecht.nl is onderdeel van Varen in Utrecht.nl