Afvaartsteiger Wittevrouwensingel


De vaste afvaartsteiger bevindt zich aan de Wittevrouwensingel ter hoogte van nummer 100. De opstapplaats ligt aan de rand van het centrum, tegenover parkeergarage Grifthoek. Vanaf het station is het 25 minuten wandelen naar de Wittevrouwensingel.

Wij kunnen u echter ook op andere locaties ophalen die dichterbij Utrecht CS gelegen zijn, zoals  TivoliVredenburg of Paardenveld. Het voorvaartarief voor deze locaties bedraagt €15,-

Indien u met de auto komt, kunt u parkeren in de overdekte parkeergarage Grifthoek, direct naast de halteplaats van onze boot. De parkeergarage is de goedkoopste van het centrum met ruime openingstijden. Voor informatie over de tarieven bekijk de website van parkeergarage Grifthoek.

Plan uw persoonlijke route naar parkeergarage Grifthoek door middel van Google Maps. Voor overige parkeertarieven in het centrum bekijk de website van de Gemeente Utrecht.

Indien u met de auto of openbaar vervoer naar Utrecht komt, dan adviseren wij u op tijd te vertrekken.

© 2004 - 2023 Rondvaart Utrecht.nl - Alle rechten voorbehouden - Rondvaart Utrecht.nl is onderdeel van Varen in Utrecht.nl