Afvaartsteiger TivoliVredenburg


De opstapplaats bij TivoliVredenburg ligt in het bruisende hart van Utrecht ter hoogte van de Vredenburgkade 11. Klik hiernaast in Google maps voor de exacte locatie of routebeschrijving. Er zijn hier verschillende restaurants en andere hippe horeca gelegenheden om je uren lang te vermaken.

In de omgeving wordt op dit moment nog wel gewerkt aan de verbouwing van Winkelcentrum Hoog Catharijne, waardoor de bereikbaarheid met de auto niet altijd optimaal is. Vertrek dus op tijd om de vaartijd volledig te benutten.

Vanaf Utrecht Centraal Station kun je via winkelcentrum Hoog Catharijne de borden richting TivoliVredenburg volgen.  Je wandelt in 5 minuten vanaf CS naar de opstapplek.

Indien je met de auto komt, is het adres voor de routeplanner: Vredenburgkade 11, 3511 WC  Utrecht. Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt van Hoog Catharijne. De dichtsbijzijnde is P5 Hoog Catharijne met bijna 1200 parkeerplaatsen.

 

© 2004 - 2023 Rondvaart Utrecht.nl - Alle rechten voorbehouden - Rondvaart Utrecht.nl is onderdeel van Varen in Utrecht.nl